Totul despre profilul verighetelor

Desi te-ai gandit la cum are sa arate exteriorul verighetelor pe care le veti purta o viata, punem pariu ca nici prin cap nu ti-a trecut ca interiorul este la fel de important, si nu doar pentru gravura. In cadrul acestui articol vom discuta pe larg despre cele mai des intalnite profile ale verighetelor si despre avantajele pe care le prezinta acestea.

Atunci cand vine vorba despre verighete din aur galben si aspectul lor exterior, tinem cont de detalii precum culoarea metalului pretios, montarea diamantelor si forma acestora, latimea si finisajul. Sunt aspecte importante, care te fac sa simti ca verigheta iti apartine si reprezinta intocmai dragostea voastra. Totusi, poate chiar mai important decat acestea este profilul verighetelor. Este important ca acesta sa va faca pe amandoi sa va simtiti bine. Comercializam verighete care au implementata functia „Confort” si care va vor ajuta sa nu va zgariati in metalul verighetei, asa cum si numele o spune.

Profilul confort: partea interioara a acestor verighete este foarte curbata. Sunt destul de comode si se poate grava foarte frumos pe suprafata exterioara a acestora. Este unul dintre cele mai des comercializate profile pe care le avem.

Profilul dreptunghi: verigheta este plata atat la interior, cat si la exterior. Suprafata este relativ mare, ceea ce inseamna ca vei putea grava mai multe simboluri pe ea, poate chiar o poezie. Depinde, insa, si de marimea sau latimea preferata.

Profil curbat: curbat atat la interior, cat si la exterior, este preferat de catre cei care doresc o verigheta finuta, care sa nu incomodeze, dar care sa aiba, totodata, un aspect placut.

Verighete din aur galben ATCOM

Profil rotund: se gaseste rar, raza curbei fiind aceeasi atat la interior, cat si la exterior.

Profil trapez: suprafata exterioara este mai mare decat cea interioara, iar muchiile au un design aparte. Este preferat de catre persoanele care isi doresc un model deosebit si este, adeseori, nu doar gravata, ci si cu diamante montate elegant.

Profil trapez invers: la exterior, acest profil de verigheta are forma de trapez, insa la interior pastreaza functia confort. Suprafata exterioara se decoreaza, de obicei, cu diamante si gravuri. Si pe interior se graveaza mesaje intime.

Speram ca punand cap la cap informatiile despre verighete de pe blogul nostru veti putea alege, intr-un final, perechea de verighete potrivita, pe baza unui cumul de informatii. Ne dorim clienti bine informati, care sa cumpere bijuterii de la noi sub echilibrul cunoasterii. Astfel, acestia vor sti sa le pretuiasca la fel de mult cum noi o facem si sa aiba grija de ele intr-un mod corect. Va asteptam in magazinul de verighete ATCOM pentru a discuta mai multe detalii si a va alege modelul de verighete preferat.

This entry was posted in Mondene, Stiri and tagged , , , . Bookmark the permalink.