Ridurile de sub ochi – ASTA ajută!

Ridurile de sub ochi pot fi enervante, dar nu sunt un motiv pentru a te speria.

riduri sub ochi

Cu un stil de viață sănătos și îngrijirea potrivită, putem face multe pentru a avea o zonă strălucitoare a ochilor. Prea puțin somn sau un pahar sau două de vin seara în combinație cu câteva fumuri de țigară fac ca zona sensibilă a ochilor să pară îmbătrânită. Laba-gastei, cearcănele și ridurile de sub ochi devin vizibile repede. Nu putem opri îmbătrânirea pielii, dar putem face multe pentru o zonă netedă, radiantă a ochilor, cu o dietă sănătoasă, suficient somn și îngrijirea corectă a ochilor.

Iată cele mai bune sfaturi și trucuri ale noastre împotriva ridurilor de sub ochi.

Cauzele ridurilor de sub ochi:

  • La 0,5 mm, zona ochilor este de aproape patru ori mai subțire decât restul pielii feței. În plus, nu există aproape deloc țesut adipos subcutanat și mai puține glande sebacee și sudoripare, care să le protejeze de uscare.
  • 10.000 de mișcări de clipire pe zi!
  • Influențele mediului: radiații UV,somn putin, dieta nesănătoasă, alcool și tigări care accelerează îmbătrânirea pielii și astfel formarea ridurilor sub ochi.
  • Îmbătrânirea naturală a pielii joacă, de asemenea, un rol major. Elasticitatea scade din ce în ce mai mult odată cu înaintarea în vârstă.

Așadar, dacă doriți nu doar să minimizați ridurile oculare, ci și să le contracarați, ar trebui să începeți cu îngrijirea potrivită din timp.

Combate ridurile de sub ochi cu îngrijirea potrivită! Chiar dacă ridurile de sub ochi sunt normale, multe femei încă le găsesc enervante. Așadar, ridurile pot fi reduse cu seruri, creme și altele asemenea.

Ar trebui să acordați atenție ingredientelor pe care le alegeți pentru îngrijirea pielii. Ați putea opta pentru: ingrediente hidratante precum acidul hialuronic, aminoacizii și ingredientele active din plante precum castravetele sau aloe vera, o îngrijire de noapte cu lipide și grăsimi, de exemplu uleiuri vegetale, cum ar fi primula de seară, semințe de struguri sau ulei de germeni de grâu, ingrediente active antioxidante precum peptidele, vitamina C și vitamina E, ingrediente care au efect decongestionant și ajută împotriva cearcănelor, cum ar fi ginseng și cofeina, o cremă cu protecție UV.

Acidul hialuronic ameliorează ridurile de sub ochi în cel mai scurt timp, face pielea să arate plinuță și, de asemenea, stimulează producția de colagen pe termen lung. Botoxul paralizează mușchii feței și astfel formarea ridurilor în jurul ochilor. În timp ce Botoxul se descompune din nou după câteva luni, efectul acidului hialuronic durează mult mai mult. Deseori, însă, utilizarea Botoxului este combinată cu injectarea acidului hialuronic.

Încearcă să-ți masezi ridurile de sub ochi. Un masaj blând poate ajuta foarte mult și la combaterea ridurilor. Îndepărtează reziduurile, stimulează fluxul limfatic și oxigenarea și minimizează picioarele de corb, umbrele și ridurile de sub ochi și umflarea. Pe lângă îngrijirea potrivită cu acid hialuronic, un stil de viață sănătos are un efect pozitiv asupra îmbătrânirii pielii și a formării ridurilor în jurul ochilor.

This entry was posted in Lifestyle, Sanatate and tagged , , . Bookmark the permalink.