Ce obiecte ar trebui sa aiba un tehnician extensii gene la indemana?

Meseria de tehnician extensii gene este una migăloasă, care necesită multă concentrare și răbdare din partea lash artistului. Astfel, înainte de orice programare tehnicianul extensii gene ar trebui să se asigure că are lângă el anumite produse și ustensile, pentru a-și ușura munca și pentru a nu-și pierde puterea de concentrare. Aceste produse și obiecte sunt esențiale și nu pot lipsi din procesul de aplicare al extensiilor de gene fir cu fir.
curs gene1. Extensiile de gene

După ce discută cu clienta și decid împreună care este tipul de extensii ce urmează a fi aplicat, tehnicianul extensii gene ar trebui să ia aceste extensii și să le așeze pe măsuța sa de lucru, astfel încât să le aibă la îndemână când începe procesul propriu zis de aplicare.
2. Adezivul
Un alt produs fără de care procesul de aplicare al extensiilor de gene fir cu fir ar fi imposibil este adezivul. Cu ajutorul acestuia, tehnicianul reușește să aplice extensiile de gene pe fiecare fir de geană naturală a clientei. Astfel, acesta ar trebui să fie prezent pe măsuța de lucru din apropierea lash artistului.
3. Penseta
Penseta este acel obiect cu care lash artist-ul mânuiește extensiile de gene și le aplică pe genele naturale ale clientei, astfel că și acesta ar trebui să fie la îndemână în momentul în care începe procesul de aplicare al extensiilor de gene.
Dacă vrei să fii un tehnician extensii gene de succes, aplică chiar acum la cursul online extensii gene susținut de trainerul cunoscut și premiat la competiții naționale și internaționale, Paula Lupu. Nu rata șansa de a de veni un lash artist de succes!

This entry was posted in IT. Bookmark the permalink.