Spitalul Elias

Calitate: 
    
Preturi: 
  (6 voturi)
Adresa: Bucuresti, B-dul Marasti, nr.17   (Lon=26.074767 , Lat=44.466692)

Descriere - Spitalul Elias

Spitalul Universitar de Urgenta Elias  
 
Bd. Marasti nr.17, Sector 1  
Bucuresti, 011461  
Romania  
 
Telefon: (+40 21) 316.16.00  
Fax: (+40 21) 316.16.02  
E-mail: spitalelias@gmail.com  
Internet: www.spitalul-elias.ro

Ai completari sau corectii? Click aici!

Poze - Spitalul Elias

Poze in zona

Comentarii - Spitalul Elias

CRISTINA
22.01.2013 14:33:51

Calitate: 
 (Asa si asa)
Preturi: 
 (Rezonabile)
CAUT SI EU UN DOCTOR NEUROCHIRURG IN BUCURESTI VA ROG FRUMOS AJUTATIMA
mihai vasile
06.10.2012 21:32:05

Calitate: 
 (Slab)
Preturi: 
 (Rezonabile)
m-am internat pe data de 2 octombrie la sectia chirurgie vasculara cu diagnosticul arterita obliteranta cu tulburari trofice tegumentare,m-au pansat la internare, seara ; iar de pe data de 2 pana pe data de 5 octombrie am fost lasat necuratat, nepansat-iar pe data de 5 octombrie m-au umplut viermii_este posibil sa vii de acasa sa te manance viermii de viu in spital si sa nu te bage nimeni in seama? RUSINE!!!!!
LS
15.05.2012 12:10:24

Calitate: 
 (Slab)
Preturi: 
 (Rezonabile)
Oare se poate intampla asa ceva ?????? Ei bine da, in Spitalul de ,,renume’’ Elias!

In data de 14 mai 2012, fara sa mai punem pe drumuri un echipaj al salvarii, am ajuns la Spitalul Elias cu matusa mea, in varsta de 82 ani, aflata in stare grava si critica.Diagnostic: ciroza biliara cu ascita( abdomenul arata ca o sarcina in 9 luni…)

Mentionam ca aveam trimitere de la medicul de familie si de la Salvarea Puls, pentru acest spital si cu mentiunea:Sectia Gastro ( Dr. Ionescu sau Dr. Teiusanu).

La prima ora, adica ora 8, la Etaj 3, am asteptat aprox. 2 ore in picioare , pt.a lua contact cu una din ,,doctorite’’. Pana la ora 10, negasind-o sub nicio forma pe Dr. Teiusanu, am apelat la ajutorul Dr. Ionescu , care din prima secunda ne-a intors un ,,mare spate’’ trimitandu-ne la alta unitate spitaliceasca!

La ora 11, intreband pe oricine cu ,,halat’’ cum am putea fi ajutati, , rezindenta Dr. Andreea Budescu ( aflata in ,,Sala de curs’’, si vadit deranjata dintr-o discutie la telefon), ne-a sfatuit sa mergem la parter la UPU, pt a ne fi facuta ,,fisa’’, si ca in 10 min.va cobori pt. noi acolo.

Dupa aprox.1/2 ora , am intrat in UPU, si ne-a fost facuta o ,,fisa’’.

Am asteptat la indemnul permanent al singurei persoane din UPU, pana la ora 15 !!!!!

Pana la ora 15, am mai facut cateva drumuri la etaj 3 la Gastro, solicitand ajutor…dar fara rezultat: Dr.Teiusanu la ora 14….,,a plecat acasa’’, asa ca in disperare tot la Dr. Andreea Budescu am aplelat, care la ,,insistenta mea ’’, s-a deranjat sa se deplasese pana la UPU, bombanind ca daca nu mai avem rabdare sa asteptam sa mergem ,,in strainatate’’.In momentul in care a dat cu ochii de matusa, am avut impresia ca o ia la palme. Pe un ton obraznic ne-a asigurat ca ,,asta-i situatia, daca vrem sa mai asteptam bine, daca nu, sa mergem in alta parte…!Fara sa-i adresam nicio replica, fara sa coboram cu polemica si educatia la nivelul acestei ,,viitoare doctorite’’ fara suflet, si tinand cont de starea matusii dupa 7 ore de asteptare chinuitoare, apeland inca odata la ajutorul persoanei din UPU, dar fara rezultat, am plecat acasa intr-o stare mai grava decat am ajuns.Mentinez ca in situatia noastra erau si alte persoane din UPU, chiar daca nu erau intr-o stare atat de grava.Ma intreb dupa asa un cosmar…care este adevarata ,,misiune’’ si ,,viziune’’ a acestui spital? Pentru ce ne-a fost dat sa patim: RUSINE!Fara a pune in aceiasi ,,oala’’ tot personalul spitalului si cu intrebarea daca de aceste ,,accidente’’ conducerea spitalului are cunostinta, mentionez ca aceasta stare de fapt va fi adusa la cunostinta Ministerului Sanatatii si personal a Dr.Raed Arafat.Lucia Şova
tudor daniela
16.02.2012 20:39:12

Calitate: 
 (E bun)
Preturi: 
 (Cam scump)
multumesc ca mai facut bine
gaga
22.11.2011 14:55:55

Calitate: 
 (Asa si asa)
Preturi: 
 (Rezonabile)
Spital plin de infectii nosocomiale(intraspitalicesti): Klebsiella !!!!
Adauga comentariu
Nume:
Mesaj:
Calitate:
Preturi:
Introdu codul din imagine:
  Schimba
 

Alte puncte de interes asemanatoare