REGINA MARIA - Policlinica Aviatiei

Calitate: 
    
Preturi: 
  (2 voturi)
Adresa: Bucuresti, Calea Floreasca, nr 169A, corp B, Cladirea Oracle, sector 1   (Lon=26.101429 , Lat=44.478335)

Descriere - REGINA MARIA - Policlinica Aviatiei

Telefon: +4 021 9268  
Fax: +4 021 380 85 81  
 
Program:  
Receptie: 07:30 - 16:00  
Recoltari: 08:00 – 10:00  
 
Descriere:  
Clinica este localizata in cadrul Floreasca Business Park si este usor accesibila cu metroul (statia Aurel Vlaicu) si poate deservi zone precum Aviatiei, Floreasca, Pipera etc.  
In prezent, in cadrul Policlinicii Floreasca se acorda consultatii de medicina generala si cardiologie (EKG, holter EKG, holter TA, test de efort), urmand ca pe parcursul anului sa extindem aria de specialitati.  
Policlinica Floreasca intruneste cele mai inalte standarde de calitate in domeniu si se aliniaza strategiei de extindere vizate de companie.  
 
Specialitati medicale:  
- Cardiologie/Interne  
- Montare Holter

Ai completari sau corectii? Click aici!

Poze - REGINA MARIA - Policlinica Aviatiei

Poze in zona

Comentarii - REGINA MARIA - Policlinica Aviatiei

Mihaela
18.08.2011 13:24:30

Calitate: 
 (Asa si asa)
Preturi: 
 (Rezonabile)
ASOCIATIA “ ORIZONTURI NOI BOTOSANI”
SECTIA “IRIS\" – UNITATE PROTEJATA
STR. I.L. CARAGIALE NR.11A
BOTOSANI
TELEFON: 0756.954185

PROPUNERE DE COLABORARE IN BAZA LEGII 448/2006

In atentia departamantelor de conducere si aprovizionare

Buna ziua,
Asociatia “ORIZONTURI NOI BOTOSANI”, constituita potrivit legii nr.246/2005 este persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial, independenta.
Asociatia “ORIZONTURI NOI BOTOSANI” este o asociatie non-guvernamentala, non-profit, independenta cu beneficiu public, avand ca principal scop sprijinirea persoanelor cu dizabilitati, folosirea tuturor mijloacelor permise de lege pentru a contribui la sporirea fondurilor financiare proprii destinate atat programelor sociale si umanitare, cat si sprijinirea pentru ocuparea de locuri de munca, potrivit pregatirii si calitatilor fiecaruia si pentru a beneficia de acele drepturi prevazute de lege.
Avand in vedere statutul asociatiei, legea nr.448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare s-a infiintat sectia “IRIS ” , unitate protejata, conform legii 448/2006, avand ca obiecte principale de activitate:
- vanzari/intermedieri cu : articole de birotica-papetarie, produse textile, materiale de constructii, articole de menaj, calculatoare si echipamente periferice, echipamente de protectie, articole de fierarie, sticla, vopsit, articole si aparate electrocasnice, mobila, articole de iluminat si de uz casnic, articole de confectii, incaltaminte si piele, intermedieri in comert cu produse diverse;
- alte activitati economice premise de lege.
- activitati de curatenie a cladirilor – in curs de formare a echipei;
- alte activitati de intretinere si reparatii – in curs de formare a echipei.
ACHIZITIONAND DE LA NOI, IN SITUATIA IN CARE AVETI PESTE 50 DE SALARIATI, BENEFICIATI DE SCUTIRE DE LA PLATA CONTRIBUTIEI CATRE FONDUL PENTRU PERSOANE CU HANDICAP (LEGEA 448/2006).
In functie de solicitari, va putem pune la dispozitie oferte de pret pentru produsele necesare desfasurarii activitatii dumneavoastra.
Cu stima,
Mihaela Cojocariu

violeta nicolae
25.02.2011 09:18:46

Calitate: 
 (Asa si asa)
Preturi: 
 (Rezonabile)
recoltari analiza se fac si sambata
Adauga comentariu
Nume:
Mesaj:
Calitate:
Preturi:
Introdu codul din imagine:
  Schimba
 

Alte puncte de interes asemanatoare