Palatul Parlamentului (Casa Poporului)

Calitate: 
    
Preturi: 
  (4 voturi)
Adresa: Bucuresti, Dealul Arsenalului, Sector 5   (Lon=26.087466 , Lat=44.427455)

Descriere - Palatul Parlamentului (Casa Poporului)

Ai completari sau corectii? Click aici!

Poze - Palatul Parlamentului (Casa Poporului)

Poze in zona

Comentarii - Palatul Parlamentului (Casa Poporului)

Bordianu Gheorghe
14.02.2016 20:16:08

Calitate: 
 (Asa si asa)
Preturi: 
 (Rezonabile)
Sunteti niste mincinosi, hoti, criminali si va bateti joc din natiunea Romana. Demisia hotilor si banditilor. Mai rai ca sistemul comunist. Tineti o mafioata in
Bordianu Gheorghe
06.12.2013 08:05:10

Calitate: 
 (Slab)
Preturi: 
 (Foarte scump)
Sunt aceiasi persoana, Bordianu Gheorghe, ce am fost furat la media de la examenul de titularizare, intentionat de a ma da afara din invatamant, ca nu le am dus spaga, plocoane, nu am mama, tata in minister, etc. Mi a pus medie din oficiu, de la Ministerul Educatiei, nu recunosc, nu sunt bolnav, stiu ce am scris in 15 pagini, am predat 16 ani, am sustinut doua preinsîectii de grad doi si le am pierdut ca asa au vrut sa ma dea afara. O sa mai primiti vot de la mine (niciodata si multi pe langa mine, pt necinste). Trdbuie sa vina din afara ca sa ne faca noua dreptate. Sunt, am fost mintit chiar dinMinisterul Educatiei, am dovezi clare, prin scris. Imi pare rau pentru necinstea de care sunt tratat.
Bordianu Gheorghe
27.10.2013 18:52:38

Calitate: 
 (Excelent)
Preturi: 
 (Foarte ieftin)
Va rig deosebit de mult sa fiu ajutat sa mi gasesc un loc de munca, intrucat am fost dat afara intentionat din invatamant, ce eram profesor de 16 ani, dar mi au furat din media de la titularizare, intentionat de a ma da afara din invatamant, ce mi au pus media 3\'50, nu meritam aceasta medie, a fost dictata de catre reprezentanti ai Ministerului Educatiei, la inspectoratul scolar judetean Botosani. Va multumesc. Stima Bordianu Gheorghe.
Adauga comentariu
Nume:
Mesaj:
Calitate:
Preturi:
Introdu codul din imagine:
  Schimba
 

Alte puncte de interes asemanatoare