Biserica Sfantul Spiridon Nou

Calitate: 
    
Preturi: 
  (2 voturi)
Adresa: Bucuresti, Calea Serban Voda, nr.29-31   (Lon=26.103435 , Lat=44.424559)

Descriere - Biserica Sfantul Spiridon Nou

Ai completari sau corectii? Click aici!

Poze - Biserica Sfantul Spiridon Nou

Poze in zona

Comentarii - Biserica Sfantul Spiridon Nou

A. A
30.04.2013 18:41:12

Calitate: 
 (Asa si asa)
Preturi: 
 (Rezonabile)
Eu nu te judec. Doar as vrea sa iti sugerez sa te intrebi:
1. ce inseamna expresia \"mod de viata\"? Nu cumva e o inselare care sa te fsca sa-ti simti pacatul mai mic?
2. Cate umilinte a suferit Mantuitorul nostru pe pamant din partea neamului omenesc pe care L-a creat? Si pe care il asteapta ca prin SMERENIE sa castige Raiul, urmandu-i Lui pe calea dificila a necazurilor de tot felul, inclusiv a umilintelor.
3. Te-ai exprimat corect la spovedanie, respectiv \"am fost homosexual\", si nu \"sunt homosexual\"?
4. e corect sa spunem ca \"avem tot dreptul, ca oameni ce suntem, sa pacatuim\"? tocmai de aceea ne spovedim si exista notiunea de pacat, pt ca nu e o stare fireasca a omului, e ceva ce trebuie indreptat, inlaturat, iata, cu ajutorul Sfintelor Taine, in primul rand prin Spovedanie, care ascunde in ea Pocainta.
4. Oare dupa atatia ani de batjocura la adresa lui Dumnezeu, nu e normal sa accepti orice \"umilinta\" ca pe o foarte mica pedeapsa in lumea aceasta, oricand de preferat fata de intunericul iadului? nimic nu e intamplator, trebuie sa avem constiinta prezentei permanente a lui Dumnezeu in orice ni se intampla.

Dumnezeu sa te lumineze si sa te mantuiasca. Iti recomand sa citesti, de ex. Vietile sfintilor\". vei vedea acolo la ce chinuri si suferinte au fost supusi sfintii in viata aceasta pamanteasca, iar ei si le-au asumat de buna voie cu smerenie adanca.

Doamne ajuta!
B
20.04.2013 12:03:03

Calitate: 
 (Excelent)
Preturi: 
 (Gratis)
Intruchiparea lui Dumnezeu in Parintele Ioan de la Biserica Sfantul Spiridon

Sa va spun acum experienta mea avuta in data de 19 aprile 2013.
Nu vreau sa judec si am sa va las pe voi sa trageti concluziile.
Nu imi este usor sa scriu acum...cum nu mi- a fost usor nici sa-mi indrept fata catre Biserica.
Am ales Biserica Sfantul Spiridon si pe Parintele Ioan pt ca matusa si mama mea au mers acolo si am zis ca poate este bine sa fac si eu asta.
Sunt departe de a fi un bun crestin insa SUNT OM si la fel ca si voi am voie sa gresesc si sa incerc sa gasesc linistea si indreptarea in sanul bisericii dar si acest reprezentant al Bisericii,in persoana Parintelui Ioan este departe de a-si merita locul si titulaturile!
Dupa mai bine de 10 ani in care am ras si batjocorit credinta crestin ortodoxa si am simtit ca inainte de ajudeca trebuie sa cunosc, am simtit ca la 25 ani am nevoie de Dumnezeu in viata mea pentru a trece la alt nivel. Cred ca multi inteleg la ce ma refer. Lor ma adresez!
Mai bine va spun intamplarea mea cu acest om care se afla in slujba Bisericii si al lui Dumnezeu si care ar trebui sa ne primeasca pe toti pacatosii si sa ne indrume .
Am aflat de indreptarul pt spovedanie pe care-l cumperi/primesti gratuit din biserica si m-am hotarat ca este timpul sa ma spovedesc si eu. Am acumulat multe in suflet si povara este prea grea..
Am mers la biserica, am stat la slujba si am intrebat cand ma poate spovedi. “Vinerea viitoare”mi s a spus de catre parintele Ioan, un om pe care l-am vazut destul de sever dar drept.
A urmat “vinerea viitoare “in care am stat la slujba si m-a luat ultimul la spovedit. M-a intors din drum pentru ca indreptarul nu era bine facut. Sunt niste regul stricte pe care le-am acceptat fara sa comentez.
Ma rog…eu am interpretat asta ca pe o incercare din partea dansului avand in vedere ca eram noi si vroia sa ma testeze.
Am ajuns aseara cu indreptarul refacut si intr un final am fost chemat la spovedit…
Mentionez acum ca sunt homosexual si ca am considerat ca daca biserica spune ca asta este un pacat era datoria mea morala/spirituala sa scriu si asta printre pacate.
Dar este oare dreptul preotului sa judece si sa refuse sa te asculte?
Are trimisul lui dumnezeu dreptul sa imparta oamenii in pacatosi/nepacatosi si mai stiu eu cum iar pe cei ca mine sa-i alunge din biserica?
Da, asta a facut acest preot pe care atata lume il venereaza.
Fara sa mi asculte spovedania, fara sa ma indrume sau sa-mi vina in ajutor cu un sfat asa cum ar trebui(cred eu) sa faca reprezentantul Bisericii , mi-a sugerat sa ma ridic si sa merg sa ma spovedesc la biserica din zona mea…
Dupa ce ca imi era atat de frica si imi batea inima ca unui porumbel, dupa ce ca ma simt atat de impovorat si nu este usor sa-ti dai seama ca esti atat de mic si pacatos in fata Marelui Creator ajungi sa fi umilit de cel la care cu disperare strigi dupa ajutor!
Gestul lui este unul de condamnat…la propriu insa eu nu am nevoie sa imi incarc si mai mult sufletul cu resentimente.
Am ales aceasta cale pt a scapa de frustrarile create si poate asa ajut pe unul ca mine care cauta sa se aproprie de Dumnezeu si este tentat sa aleaga acest preot!
M-am ridicat atat de speriat si intristat si umilit ca am simtit ca se darama biserica pe mine. Multi vor spune poate ca-mi merit soarta pt ca multi vorbesc fara sa cunoasca!
(Nu vreau sa dau eu lectii despre ce inseamna viata de homosexual si despre faptul ca nu este o optiune a fiecaruia ci un mod de viata! Am inteles in ce fel de lume traiesc si accept asta.)
Un om de la care te astepti la atat de multe si despre care vrei sa crezi ca este acolo sa te ajute si sa te indrume…te umileste in asemenea fel!
Un om cu mai multi ani de scoala decat am eu de viata sa nu stie ca nu eu am ales sa fiu asa si ca oricum as fi si eu sunt copilul Domnului si la fel ca ceilalti pacatosi am voie sa ma caiesc si treaba lui este sa mi vina in ajutor?
Dar nu am sa renunt pt ca sigur exista si preoti cu har si-l voi gasi pe cel care sa vrea sa ma asculte si sa aiba o vorba si un sfat si pentru mine!
Oare daca ii spuneam ca am ucis pe cineva era la fel de depasit?
Sfatul meu este sa nu va duce ti la pomul laudat inainte de a cerceta .
Adica Biserica asta este plina de credinciosi si oameni pestriti insa nu asta face un preot sa aiba har!

Sper sa intelegeti mesajul meu si sa nu ma judecati inainte de a va uita la voi!

Cu umilinta si respect,
B.
Adauga comentariu
Nume:
Mesaj:
Calitate:
Preturi:
Introdu codul din imagine:
  Schimba
 

Alte puncte de interes asemanatoare